pijl

Jill Voysey

 

In 1951 ben ik in Engeland geboren. En in 1977 verhuisde ik naar Den Helder in Nederland.

In het najaar van 2002 vroeg een vriendin aan mij of ik zin had om met haar op een schilder vakantie te gaan. Mijn antwoord, “heel graag, maar ik kan niet schilderen!”

Een paar maanden laten deden we een workshop van een uur onder begeleiding van Janneke Brinkman. Ik wist gelijk dat ik meer wilde.

In 2003 gingen we op de afgesproken vakantie in Montmedy in Frankrijk. Een prachtig ervaring.

Terug in Den Helder volgde ik les bij Marjo Homburg en later bij Ineke Meijer. Hier leerde ik de beginselen van aquarelleren.

In 2005 ging ik in de les bij Ans Obbens. Onder haar leiding probeerden ik allerlei stijlen uit, in het begin in aquarel maar heel snel ging ik over naar acryl verf.

5 jaar geleden heb ik Weggeefwinkel Overvloed opgericht omdat ik het zonder vond om zoveel goede dingen weg te gooien. Ik ben ook creatief gaan denken over “afval”. In de weggeefwinkel kregen we veel videobanden en lp’s en hiermee ben ik gaan werken. Dit en ander werk vind u op de pagina van re-f-use .

Ook ben ik gaan schilderen op oude schutting delen. Mijn stijl van schilderen hierop is heel anders. Ik schilder vooral bloemen en vlinders zo echt mogelijk. Deze schilderijen zijn geschikt om in de tuin te hangen.

Ik vind het leuk als u naar mijn werk wilt kijken en uw mening achter wilt laten.

Als u meer wilt weten of interesse hebt in het kopen van een schilderij of ander werk kunt u een bericht achterlaten. Alle prijzen zijn bespreekbaar.

Groetjes,  Jill

 

Bezoek mijn website: www.jilsey.nl

 

 

Rondje Cultuur Huisduinen

 

 

Rondje Cultuur Huisduinen